Over ons

 

Over Viamarkt

Viamarkt, opgericht in 2015, is in Suriname één van de top websites die zich volledig richt op rubrieksadvertenties. Sinds de oprichting is de onderneming uitgegroeid tot een van de populairste website op dit gebied in Suriname  met een nog altijd groeiende klantenbasis van particulieren en kleine en grote bedrijven. Samen kopen en verkopen zij een zeer divers aanbod aan nieuwe en gebruikte producten en diensten.

Hoe werkt Viamarkt?
Viamarkt is een advertentiesite die kopers en verkopers samenbrengt. Ondanks het feit dat de website zich vooral kenmerkt door het laagdrempelige karakter ziet Marktplaats het als haar missie om hen zo goed mogelijk te adviseren over prettig en veilig handelen. De website is zeer eenvoudig in gebruik. Iedereen kan er een advertentie plaatsen of producten verkopen. Het enige dat hiervoor nodig is, is een e-mailadres en een paar minuten tijd. Momenteel hebben gebruikers keuze uit 36 verschillende productgroepen om hun advertentie in te plaatsen; van Antiek en Kunst tot Zakelijke goederen.

Informatie op/over Viamarkt
Gebruikers kunnen op Viamarkt onder meer terecht voor meer informatie over het vinden, kopen en verkopen van producten. Op viamarkt kunt u antwoorden vinden op veelgestelde vragen of contact opnemen. U kunt via het contactformulier vragen stellen aan Viamarkt, uw ideeën of een fout of storing op de site melden. Via de pagina Blog/Mededelingen houden we u bovendien altijd op de hoogte van het laatste nieuws over Viamarkt.